Unik, solrik tomt med Mjøs-utsikt | Panoramaveien 14

Eneboligtomt med solrik beliggenhet og panoramautsikt over Mjøsa. Mulighet for innholdsrik bolig med sokkel; over 2 plan. Attraktiv beliggenhet i Nordbyen på Gjøvik. Kort veg til barnehage, skole og turterreng.

Størrelse
702 m2

Pris
1.800.000

Nordbyen - Ny tomtedeling - mulighet for stor enebolig med sokkel over 2 plan

Drømmer du om ny enebolig med solrik beliggenhet og panoramautsikt over Mjøsa? Ny tomtedelingsplan gir anledning til en innholdsrik bolig med god tilpasning til både sol og utsikt på tomta. Med maks fottavtrykk for bebyggelse på 175,5 kvm gir denne eiendommen rom for en stor enebolig med sokkelløsning over 2 plan. Ved utbygging vil eksisterende adkomst til gjenværende bolig legges om slik at den går i tomtegrense sør for den fradelte eiendommen. Denne eneboligtomten har attraktiv beliggenhet i Nordbyen. Kort veg til barnehage, barne- ungdoms-og videregående skole, samt bussforbindelsei umiddelbar nærhet i Panoramavegen. Turterreng rett utenfor stuedøra med tilgang til Gjøvikmarka, Tranbergdalen, Øverby og Eiktunet.

Beskaffenhet

Eneboligtomta er pr. i dag opparbeidet plen for eiendommen Panoramavegen 14 med gnr. 75 bnr. 36 i Gjøvik kommune. Tomta er planlagt fradelt slik som angitt i vedlagte materiell. Den fradelte eiendommen vil få eget gnr./bnr. Fradelingsak er igangsatt, men det tas forbehold om offentlig godkjenning.

Eiendommen er regulert til enebolig ihtt reguleringsbestemmelser for Østre del av Berg gård med ikrafttredelsesdato 23.09.99. Begyggelse på tomta planlegges direkte med tomtekjøper. For tips og ideer sjekk vår hjemmeside www.gundersenliving.no eller ta kontakt med selger.

Tomtedelingsplan og reguleringsbestemmelser kan fåes ved henvendelse selger.

Offentlig påkobling av vann- og avløp via ledningsnett over naboeiendom. Nærmere opplysninger gis ved henvendelse selger.

Regulering

enebolig ihht reg.plan for Østre del av Berg gård

Boligtype
Tomt regulert for enebolig

Eieform
Eiet

Adresse
Panoramaveien 14

Sted
Gjøvik

Prosjektgalleri Klikk for å se flere bilder

Meld din interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Unik, solrik tomt med Mjøs-utsikt | Panoramaveien 14.

  Råd og inspirasjon

  Bolig 8.april, 2020

  Bygger moderne tomannsbolig ved nyskolen

  I forbindelse med at Torpa får en splitter ny barne- og ungdomsskole, bygger Gundersen en flott og moderne tomannsbolig i ... Les artikkel →

  Bolig 20.november, 2019

  Straks innflyttingsklart i Raufoss flotteste leilighetsbygg

  Jeg ble faktisk tipset om leilighetene her på Lilleløkken – og om at jeg måtte skynde meg å kjøpe – ... Les artikkel →

  Bygge hus 16.oktober, 2019

  Få mest mulig ut av tomtesalget

  Lise Hansen er daglig leder i Gundersen Living og har god erfaring med både kjøp og salg av tomt etter ... Les artikkel →