Tonlia, Dokka

Byggeklare tomter i attraktivt og barnevennlig boligstrøk

Størrelse
1000 m2

Pris
270.000

Byggeklare tomter i attraktivt og barnevennlig boligstrøk

Tomtene har god beliggenhet med gode solforhold og fint utsyn. Byggefeltet er en utvidelse av et veletablert barnevennlig boligstrøk. Gangavstand til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt idrettsanlegg. Barnehage er etablert på byggefeltet. Fint turterreng i nærområdet. Kort veg til Dokka sentrum med alle fasiliteter.

Adkomst

Fra rv. 33 øst for Dokka: Kjør inn Storgata og ta Moskauglinna første til høyre. Følg Moskauglinna ca 470 m og ta til høyre inn Tonlia. Følge denne vegen i ca 450 meter og du er på byggefeltet. Tomtene er skiltet med Gundersen Living.

Beskaffenhet

Tonlia  60 og 63 selges byggeklare med vann- og avløpstilkobling innen for tomtegrensen. Det er krav om påkobling til biovarmesentral fra Varmetema. Oppgitt beløp for omkostninger er inkl. påkoblingsgebyr til varmesentralen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om dette.

Tonlia 63 blir mest sannsynlig utvidet i areal ved en pågående omregulering da nabotomt 61 utgår og tomtearealet delvis blir tatt inn i Tonlia 60.

Ta kontakt med oss for bistand til å realisere din boligdrøm. Husk at vi kan tilpasse boligene etter egne behov og ønsker. Erfaringsmessig vet vi at de fleste er opptatt av å bygge innenfor egne økonomiske rammer. Vi hjelper deg med å lage en totaloversikt over byggekostnader etter egenvalgt standard på din bolig.

Regulering

Enebolig; ref reguleringsbestemmelser for Tonlia

Boligtype
Tomt for enebolig

Eieform
Selveier

Adresse
Tonlia

Sted
Dokka

Prosjektgalleri Klikk for å se flere bilder

Beliggenhet

Tomtene har god beliggenhet med gode solforhold og fint utsyn. Byggefeltet er en utvidelse av et veletablert barnevennlig boligstrøk. Gangavstand til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt idrettsanlegg. Barnehage er etablert på byggefeltet. Fint turterreng i nærområdet og kort veg til Dokka sentrum med alle fasiliteter.

Beskaffenhet

Tonlia 60 og 63 selges byggeklare med vann- og avløpstilkobling innen for tomtegrensen. Det er krav om påkobling til biovarmesentral fra Varmetema. Oppgitt beløp for omkostninger er inkl. påkoblingsgebyr til varmesentralen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om dette.

Velg din drømmebolig

Husmodellene vi leverer er hentet fra Hus1 sitt boligutvalg. Her finner du effektive og smarte boliger for enhver smak. Du har også mulighet til å endre og gjøre justeringer på boligen du velger.

Meld din interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Tonlia, Dokka.

  Råd og inspirasjon

  Bolig 8.april, 2020

  Bygger moderne tomannsbolig ved nyskolen

  I forbindelse med at Torpa får en splitter ny barne- og ungdomsskole, bygger Gundersen en flott og moderne tomannsbolig i ... Les artikkel →

  Bolig 20.november, 2019

  Straks innflyttingsklart i Raufoss flotteste leilighetsbygg

  Jeg ble faktisk tipset om leilighetene her på Lilleløkken – og om at jeg måtte skynde meg å kjøpe – ... Les artikkel →

  Bygge hus 16.oktober, 2019

  Få mest mulig ut av tomtesalget

  Lise Hansen er daglig leder i Gundersen Living og har god erfaring med både kjøp og salg av tomt etter ... Les artikkel →