Fossen III, Skreia

Byggeklare tomter med panoramautsikt og solrik beliggenhet

Størrelse
1000 m2

Pris
660.000

Byggeklare tomter med panoramautsikt og solrik beliggenhet

Fossen III boligfelt har sentral og solrik beliggenhet rett ovenfor Skreia sentrum mot nordøst for det eksisterende Fossenfeltet. Tomtene har panoramautsikt mot Mjøsa og Totenlandskapet. Gangavstand til barnehage og ungdomsskole. Kort veg til Skreia sentrum med alle fasiliteter, inkl. bussforbindelse med Ringruta og Flybuss til Gardermoen.

Beskaffenhet

Byggeklart tomtefelt med ferdig opparbeidet infrastruktur med veg, samt fiber, vann- og avløpstilkobling innenfor tomtegrensene på de fleste tomtene. Tomtestørrelse varierer noe. Ta kontakt med selger for nærmere informasjon.
Tilknytningsavgift vann- og avløp, samt byggesaksgebyr påløper etter kommunens satser.

Ta kontakt med oss for bistand til å realisere din boligdrøm. Husk at vi kan tilpasse boligene etter egne behov og ønsker. Erfaringsmessig vet vi at de fleste er opptatt av å bygge innenfor egne økonomiske rammer. Vi hjelper deg med å lage en totaloversikt over byggekostnader etter egenvalgt standard på din bolig.

Regulering

Enebolig; ref reguleringsbest for Fossen III

Boligtype
Tomt for enebolig

Eieform
Selveier

Adresse
Høgdavegen

Sted
Skreia

Prosjektgalleri Klikk for å se flere bilder

Beliggenhet

Fossen III boligfelt har sentral og solrik beliggenhet rett ovenfor Skreia sentrum mot nordøst for det eksisterende Fossenfeltet. Tomtene har panoramautsikt mot Mjøsa og Totenlandskapet.

Beskaffenhet

Byggeklart tomtefelt med ferdig opparbeidet infrastruktur med veg, samt fiber, vann- og avløpstilkobling innenfor tomtegrensene på de fleste tomtene. Tomtestørrelser varierer noe.

Velg din drømmebolig

Husmodellene vi leverer er hentet fra Hus1 sitt boligutvalg. Her finner du effektive og smarte boliger for enhver smak. Du har også mulighet til å endre og gjøre justeringer på boligen du velger.

Meld din interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Fossen III, Skreia.

  Råd og inspirasjon

  Bolig 8.april, 2020

  Bygger moderne tomannsbolig ved nyskolen

  I forbindelse med at Torpa får en splitter ny barne- og ungdomsskole, bygger Gundersen en flott og moderne tomannsbolig i ... Les artikkel →

  Bolig 20.november, 2019

  Straks innflyttingsklart i Raufoss flotteste leilighetsbygg

  Jeg ble faktisk tipset om leilighetene her på Lilleløkken – og om at jeg måtte skynde meg å kjøpe – ... Les artikkel →

  Bygge hus 16.oktober, 2019

  Få mest mulig ut av tomtesalget

  Lise Hansen er daglig leder i Gundersen Living og har god erfaring med både kjøp og salg av tomt etter ... Les artikkel →