Gundersen Living

Gundersen Living realiserer moderne eneboliger og leilighetsprosjekter med kvalitetsprodukter fra kjente leverandører.

Lang erfaring

Vi som jobber i Gundersen Living har lang og bred erfaring fra Eiendomsbransjen. Vi brenner for at boligen din skal bli best mulig for dine behov og at du skal få en så god opplevelse med byggeprosessen som mulig.

Ta kontakt tidlig

Det er viktig for oss å komme i kontakt med deg som ønsker å bygge bolig så tidlig som mulig i planleggingsprosessen. Jo tidligere vi snakker sammen, jo flere justeringer kan du få gjort på huset ditt og jo sikrere kan du og vi være på at huset vi leverer treffer behovene du har.

Gode leverandører

Gundersen Living har inngått samarbeid med gode og solide leverandører, for å sikre at materialene vi bruker for å bygge drømmehuset ditt er av best mulig kvalitet. Vi er også stolt over at vi kan bruke flere lokale underleverandører som vi vet leverer et miljøvennlig og solid produkt.

Husene vi leverer

Husmodellene vi leverer er hentet fra Hus1 sitt boligutvalg. Her finner du effektive og smarte boliger for enhver smak. Du har også mulighet til å endre og gjøre justeringer på boligen du velger. Huset ditt blir satt opp med kyndig byggeleder fra Gundersen Entreprenør. Har du eget arkitekttegnet hus du ønsker å bygge, hjelper vi deg med prosjektering og bygging til ferdig bolig.

Råd og inspirasjon

Bolig 8.april, 2020

Bygger moderne tomannsbolig ved nyskolen

I forbindelse med at Torpa får en splitter ny barne- og ungdomsskole, bygger Gundersen en flott og moderne tomannsbolig i ... Les artikkel →

Bolig 20.november, 2019

Straks innflyttingsklart i Raufoss flotteste leilighetsbygg

Jeg ble faktisk tipset om leilighetene her på Lilleløkken – og om at jeg måtte skynde meg å kjøpe – ... Les artikkel →

Bygge hus 16.oktober, 2019

Få mest mulig ut av tomtesalget

Lise Hansen er daglig leder i Gundersen Living og har god erfaring med både kjøp og salg av tomt etter ... Les artikkel →