Gundersen Living er på plass!

12.september, 2019 Aktuelt

Gundersengruppen har levert hele boligprosjekt en stund, men ønsker nå å ta skrittet helt ut og sikre både kunder og drift en mer helhetlig pakke når det kommer til bolig, forteller Lise Hansen. Hun er på plass i Gundersengruppen, som leder av datterselskapet Gundersen Living.

Spisskompetanse og nyskapning

Gundersengruppen har sikret seg spisskompetanse innen boligutvikling ved å få Lise på plass som Daglig leder for Gundersen Living. Hun kommer fra en jobb som daglig leder i BoligPartner og har totalt over 18 års fartstid i eiendomsbransjen, med erfaring fra blant annet DNB og GOBB. Hun gleder seg til å få fart på den nye satsingen til Gundersengruppen.

Gundersengruppen kan jo faget når det kommer til å bygge og levere solide eiendomsprosjekt. Nå har selskapet også sikret seg en ordentlig god samarbeidspartner på husmodeller, som hjelper med å gjøre arbeidsflyten mellom utvikling og bygg mye mer strømlinjeformet.

Hus1 med på laget

Selskapet har gjort en avtale med husleverandøren Hus1 om levering av husmodeller. Et samarbeid begge selskapene gleder seg til å se resultatet av.

Med Hus1 som husleverandør blir det fokus på kvalitet og smarte løsninger – både når det gjelder sluttbruker og planarbeidet før selskapet bestemmer seg for å utvikle en eiendom, lover Lise og fortsetter, – Hus1 leverer både flotte eneboliger og blokker og gir oss både soliditet og mange muligheter når vi ser på prosjekter vi ønsker å utvikle.

Hus 1 har et godt bibliotek av husmodeller som gir Gundersengruppen godt med spillerom når de skal utvikle eiendom.

Bolig som forretningsområde

Bolig er satt som et eget forretningsområde i GundersenGruppen, forteller daglig leder i GundersenGruppen John André. Det er imidlertid først nå selskapet skiller ut en egen del for boligutvikling.

– Dette er en naturlig og planlagt videreutvikling av selskapet. Med Hus1 på laget og med Lise og hennes kompetansen på plass er vi ikke i tvil om at vi har valgt riktig tidspunkt for lanseringen. Kort fortalt er vi sikker på at kunden vil bli tatt godt vare på, og at vi i bakkant vil ta gode valg på hvilke prosjekter vi skal utvikle og jobbe med i fremtiden, avslutter John André.

Råd og inspirasjon

Bolig 8.april, 2020

Bygger moderne tomannsbolig ved nyskolen

I forbindelse med at Torpa får en splitter ny barne- og ungdomsskole, bygger Gundersen en flott og moderne tomannsbolig i ... Les artikkel →

Bolig 20.november, 2019

Straks innflyttingsklart i Raufoss flotteste leilighetsbygg

Jeg ble faktisk tipset om leilighetene her på Lilleløkken – og om at jeg måtte skynde meg å kjøpe – ... Les artikkel →

Bygge hus 16.oktober, 2019

Få mest mulig ut av tomtesalget

Lise Hansen er daglig leder i Gundersen Living og har god erfaring med både kjøp og salg av tomt etter ... Les artikkel →