Straks innflyttingsklart i Raufoss flotteste leilighetsbygg

20.november, 2019 Bolig

Det er ikke mange måneder igjen til den splitter nye leiligheten til Henrik står klar. Det er hans første boligkjøp og han gleder seg til å flytte inn i det han mener har blitt et av de fineste leilighetsbyggene i Raufoss.

Jeg ble faktisk tipset om leilighetene her på Lilleløkken – og om at jeg måtte skynde meg å kjøpe – forteller Henrik smilende.

Vi står i solen på Lilleløkken hvor det er full aktivitet for å få boligene klar til innflytting i første kvartal 2020. Henrik forteller at det var en familievenn som tipset ham om leiligheten. Vedkommende hadde sikret seg en av de større leilighetene i bygget og mente at her kom enhetene til å forsvinne fort. Det gjorde de også – og Henrik er glad at han tok rådet og kjøpte den ca 60 kvm store leiligheten.

“Når jeg flytter inn kan jeg gå ned på jobb”, forklarer han.

Henrik jobber som operatør i Benteler i Raufossindustrien. Leiligheten ligger sentralt i Raufoss, kun et steinkast fra Amfi og Kiwi – og som han forteller, rett ovenfor inngangen til Raufoss industripark. Han gleder seg til å komme på plass, men forteller at han ellers ikke har noen store planer for leiligheten – ikke enda i hvertfall

“Den blir som den blir”, sier han. “Jeg kom litt sent inn i prosessen ift å ta egne valg på overflatene, men det gjør ikke noe. Valgene som er tatt fra utbyggers side er flotte og det er egentlig bare veldig ok å flytte inn i noe ferdig og fint som fungerer”.

Det hvitpigmenterte eikegulvet, flislagt bad og HTH-kjøkken er noen av kvalitetene som gjør leilighetene på Lilleløkken så attraktive.

Sentrale kvalitetsleiligheter

Ole Harald Gran er Driftssjef i Gundersengruppen som bygger og selger leilighetene. Han foreller litt mer om valgene som er tatt innendørs.

“På gulvene er det hvitpigmentert trestavs eikeparkett og på bad og i gang er det flislagt. Det blir flotte og lyse leiligheter dette her, så Henrik og de andre kjøperne har all grunn til å være fornøyd”, mener Ole Harald.

Alle leilighetene har dessuten minst én uteplass. I tillegg finner du parkeringsplasser i kjelleren og heis oppover i bygget. Midt i bygget er det et felles atrium som alle beboerne kan oppholde seg i. Les mer om Lilleløkken her.

Lilleløkken skal være klar til innflytting første kvartal 2020.

“Vi har en god blanding av aldersgrupper her og vi tror det ligger godt til rette for at folk kommer til å trives. I tillegg er det virkelig hyggelig å høre at kjøpere – og ikke minst naboer og folk rundt synes at dette blir en av de flotteste leilighetsbyggene i Raufoss”, avslutter Ole Harald.

Det er kun to leiligheter igjen – begge med morgensol inn på balkongen bak og inngang under overbygget svalgang som vender mot atriumet i midten. Klikk deg rundt i bygget og se leilighetene her.

Råd og inspirasjon

Bolig 8.april, 2020

Bygger moderne tomannsbolig ved nyskolen

I forbindelse med at Torpa får en splitter ny barne- og ungdomsskole, bygger Gundersen en flott og moderne tomannsbolig i ... Les artikkel →

Bolig 20.november, 2019

Straks innflyttingsklart i Raufoss flotteste leilighetsbygg

Jeg ble faktisk tipset om leilighetene her på Lilleløkken – og om at jeg måtte skynde meg å kjøpe – ... Les artikkel →

Bygge hus 16.oktober, 2019

Få mest mulig ut av tomtesalget

Lise Hansen er daglig leder i Gundersen Living og har god erfaring med både kjøp og salg av tomt etter ... Les artikkel →