Bygger moderne tomannsbolig ved nyskolen

8.april, 2020 Bolig

I forbindelse med at Torpa får en splitter ny barne- og ungdomsskole, bygger Gundersen en flott og moderne tomannsbolig i gangavstand fra den nye skolen.

Lise Bratland Hansen er daglig leder i Gundersen Living.

– Vi vet at nærhet til skole og barnehage er en av de aller viktigste faktorene når en familie velger bolig, sier daglig leder i Gundersen Living, Lise Hansen. Dette er i tråd med rapporter som viser at det aller viktigste for norske boligkjøpere når de skal velge hvor de skal bo er kvalitetene og fasilitetene til stedet. Faktorer som nærhet til skole, jobb og fritidsaktiviteter er avgjørende for hvor folk ønsker å bosette seg.

Slik kan kjøkkenet i de nye tomannsboligene se ut

Supert for barnefamilier

– Når Torpa nå snart får en helt ny barne- og ungdomsskole, ønsker vi i Gundersen å være tidlig på ballen, og utvikle nye, fine boliger i området. Disse boligene vil være helt supre for barnefamilier, da det er snakk om så korte avstander at selv de yngste barna kan gå til skolen, sier Hansen. Hun peker også på den nye flerbrukshallen, svømmebassenget og biblioteket som fasiliteter som hele familien vil nyte godt av. 

En rapport fra Norsk institutt for by- og regionforskning viser at det er kvaliteten ved stedet og nabolaget som er aller viktigst når folk kjøper bolig. For unge barnefamilier er det viktig å ha skoler og barnehager og andre småbarnsfamilier i nabolaget. Det gir både barna gode lekemuligheter og foreldrene trygghet og sosiale relasjoner til andre i samme livsfase. 

Larvik er en lettstelt og praktisk tomannsbolig

Nyskolen ferdig innen 2 år

I februar vedtok kommunestyret bygging av ny barne- og ungdomsskole, flerbrukshall, folkebibliotek, terapibasseng og storstue i Torpa. Byggestarten er planlagt i mai, og hvis alt går etter planen vil den nye skolen være klar til innflytting allerede i januar 2022. 

Gundersen Living skal bygge en vertikaldelt tomannsbolig på Elveromsfeltet i Aust-Torpa. Boligen ligger på en solrik tomt i tilknytning til et allerede veletablert boligområde, med gangavstand til den splitter nye skolen.

– Dette er en moderne og svært praktisk bolig. Hele boligen er på ett plan, noe som gjør at vedlikehold og daglig stell reduseres betraktelig, forteller Hansen. I tillegg er boligen bygd med en pulttakløsning, noe som gjør at man får stor takhøyde på kjøkken og stue, og boligen oppleves som svært luftig og romslig.

Lys og luftig stue i de nye tomannsboligene på Torpa

Les mer om de nye boligene på Torpa i Finn-annonsen!

Råd og inspirasjon

Bolig 8.april, 2020

Bygger moderne tomannsbolig ved nyskolen

I forbindelse med at Torpa får en splitter ny barne- og ungdomsskole, bygger Gundersen en flott og moderne tomannsbolig i ... Les artikkel →

Bolig 20.november, 2019

Straks innflyttingsklart i Raufoss flotteste leilighetsbygg

Jeg ble faktisk tipset om leilighetene her på Lilleløkken – og om at jeg måtte skynde meg å kjøpe – ... Les artikkel →

Bygge hus 16.oktober, 2019

Få mest mulig ut av tomtesalget

Lise Hansen er daglig leder i Gundersen Living og har god erfaring med både kjøp og salg av tomt etter ... Les artikkel →